Met mijn 2 oudere zussen spelen met ons eerste poppenhuis, 1953

donderdag 23 juni 2011

de laatste vakantiedagen

20 en 21 juni
Over deze 2 dagen is weinig te vertellen aangezien we een flink deel van de dag gereisd hebben. Wel prachtige landschappen en de brug bij Millau is ook een fantastisch gezicht, een knap staaltje techniek.
Gisteravond stonden we in Issoire op de camping en vandaag staan we aan de Loire met uitzicht op deze rivier. Een eenvoudige maar mooi gelegen camping.

22 juni
Vanmorgen moesten we de kaartjes voor het concert van I Muvrini ophalen bij het gemeentehuis in Les Montils. Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door de mevrouw bij wie we de kaartjes besteld hadden. Ze was blij verrast dat we ook werkelijk gekomen waren en zelfs de burgemeester kwam ons een handje geven. Kun je nagaan hoe weinig buitenlanders daar komen en ook in de zaal zaten, volgens mij waren wij de enige van de ruim 800 enthousiaste I Muvrini fans.
Het concert was geweldig, we hebben enorm genoten.

23 juni
Op weg naar huis en hierbij het laatste verslag van onze vakantie. Morgenmiddag hopen we weer thuis te zijn. Nu staan we op een camping vlakbij Arras dus morgen de Franse en Belgische grens over en dan is het Gent, Antwerpen, Breda, Streefkerk.
Fijn dat jullie meegelezen hebben, tot de volgende keer.
 I Muvrini

 

1 opmerking:

  1. Het was weuk om met jullie mee te reizen. Volgende keer naar het noorden he? Voor het weer hoef je niet weg te blijven. Want ook in Frankrijk valt genoeg naar beneden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen