Met mijn 2 oudere zussen spelen met ons eerste poppenhuis, 1953

zondag 12 juni 2011

11 en 12 juni 2011

11 juni 2011

Op deze camping is geen brood te krijgen dus moest Chris naar het dorp voor een lekkere baguette. Na het ontbijt zijn we gaan wandelen op een prachtig natuureiland, Ile de Gaou, hier vlak in de buurt. We hebben het hele eiland rondgewandeld en enorm genoten van het uitzicht over zee. Het was erg rustig, nog niet verziekt door toeristen en het was prachtig.
Vanavond hebben we een bbq gedaan met zalm en chipolataworstjes. Het was er een heerlijke avond voor.
De camping begint aardig vol te lopen, meest Fransen, dat zal wel komen omdat het Pinksterweekend is.

12 juni 2011

35 km. vanaf onze camping ligt het plaatsje Signes en hier was vandaag een biomarkt. De rit ernaar toe was al heel mooi, af en toe hadden we het idee dat we in Amerika reden, het leek er sprekend op en ook de markt op zich was erg gezellig. Er was van alles op biologisch gebied, van brood en jute tassen tot aromatische therapieën en zen. Op het dorpsplein speelde een muziekkorps heel verdienstelijk en de mensen zaten achter koffie of een glaasje met plezier te luisteren. Tussen de middag hebben we gegeten in een restaurantje dat Le Marmite de Mathilde heette (dit even voor mijn zussen), we zaten op een schattig binnenplaatsje vlak tegen de kerk aan, heel knus en ook het eten was bijzonder lekker.
We waren ca. 4 uur weer thuis en inmiddels is de camping helemaal volgestroomd met vnl. campers en een enkele caravan.
Vanavond hebben we alleen een paar stukjes Franse kaas genomen omdat we nog vol zaten van vanmiddag. 
 Ile de Gaou 11-6



 de sjaals die ik gebreid heb tijdens de vakantie

 Brood op de biologische markt in Signes 12-6
 De muzikanten op het dorpsplein onder de platanen, heel sfeervol
 restaurant La Marmite de Mathilde

1 opmerking:

  1. Bedankt voor je verslagen. Gezellig lezen! Wat een mooie lavender kleuren van dat restaurantje en de hortensia's kleuren er ook zo mooi bij. Dat houd ik in gedachten voor mijn miniwerk. ;-)
    Doei

    BeantwoordenVerwijderen