Met mijn 2 oudere zussen spelen met ons eerste poppenhuis, 1953

dinsdag 21 mei 2013

Pag21 mei

Een reisdag vandaag. We hebben ons verplaatst naar het schiereiland Pag en zitten op een prachtige camping (Strasko) pal aan zee. De reis er naar toe ging met hindernissen, allereerst door diverse wegopbrekingen met een tiental stoplichten en daarna misten we net de pont naar Pag en moesten ruim 2,5 uur wachten op de volgende.  De kustroute was echter fantastisch, schitterende rotspartijen met adembenemende uitzichten op diverse eilandjes in de Adriatische zee. Ondanks de hindernissen een prachtige tocht. Helaas waren er weinig plaatsen waar je kon stoppen om wat foto's te maken.
Inmiddels beginnen we het land en de mensen een klein beetje te kennen. Om bij het land te beginnen, dat is overweldigend mooi, de mensen, tja, die zijn over het algemeen nors en kortaf terwijl andere talen dan het Kroatisch best wel problematisch zijn. Maar we passen ons zo goed mogelijk aan en maken er het beste van. We zijn hier tenslotte maar een paar weken en tot nu toe vermaken we ons uitstekend.
Op dit moment regent het jammer genoeg weer en we hebben de voortent dan ook maar opgezet zodat we toch buiten kunnen zitten. 
 uitzicht vanaf de kustweg

1 opmerking:

  1. Zo af en toe heb ik even tijd om mee te lezen. Gelukkig schrijf je niet zo uitgebreid als ik (LOL), dus valt het wel in te halen als ik een dag of twee mis. Schitterend land. Geniet ervan. In ieder geval beter regen op reis dan thuis. Je hebt toch zat nieuws om je heen te zien.

    BeantwoordenVerwijderen