Met mijn 2 oudere zussen spelen met ons eerste poppenhuis, 1953

zaterdag 25 mei 2013

Novalja

Vanmorgen werden we wakker en merkten dat er geen stroom was en dat duurde tot 12 uur. Omdat we zagen dat er slecht weer op komst was hebben we alvast de luifel eraf gehaald en niets te vroeg, nog geen 3 minuten nadat de luifel droog in de auto lag barstte het noodweer los, harde windstoten, hagel en regen. De rest van de dag is, tot nu toe, mooi verlopen. Dat is het voordeel van Kroatiƫ, zodra een bui voorbij is is het gelijk weer warm en zonnig.
We hebben wat boodschappen in het dorp gedaan en wat  opvalt is dat het assortiment van verse levensmiddelen heel magertjes is, improviseren is de boodschap. Ook de prijzen liggen hier hoger dan we aanvankelijk dachten.
Morgen gaan we richting Zadar, ca 77 km. zuidelijker dus een korte rit deze keer. De camping daar is ons aanbevolen door mensen die er geweest zijn.
Vanavond gaan we in het restaurant hier op de camping eten en daarna hoopt Chris dat hij de finale van de Champions League kan bekijken maar aangezien er veel Duitsers zijn zal dat wel lukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten